Dizajnerski modeli spadaju u red ekskluzivnijih pozivnica, pre svega zbog kvaliteta materijala koji obuhvataju sedefaste ili reljefne čvršće (300gr) papire i adekvatne kvalitetne koverte. Dimenzija pozivnica je 135*195 mm što je po nama najbolji izbor obzirom da su na tržištu zastupljene pozivnice manjih dimenzija. Ovaj divan model pozivnice sa zelenim detaljima i zelenom kovertom je idealan izbor za većinu parova. Na videu je primer modela na reljefnom (prugastom papiru) i zelenom mat kovertom.

šifra: 004-DS008

cena: 65 din.

    PORUDŽBINA
    Ukoliko ste se odlučili za navedeni model pozivnice, dovoljno je da nam u nastavku napišete u predviđenim poljima, količinu koju poručujete, tekst (iskucate ga u celini), i izaberete ćirilicu ili latinicu (tačan font Vam kroz pripremu sugerišemo kao adekvatan i najbolji za konkretan model pozivnice kako bi Vam olakšali). U nastavku napišite i Vaše podatke kako bi Vas kontaktirao dizajner u slučaju potrebe i kako mogli poslati na adresu odmah nakon vaše potvrde. Takođe u poljima ispod imate primere odrađenih priprema za navedeni model pozivnice i možete sugerisati ako želite nešto slično.

    Mi dalje radimo pripremu koju Vam šaljemo na potvrdu putem mail-a ili viber-a pre štampe. Vi zadržavate pravo na finalnu verziju, ukoliko Vam se ne dopadne naš predlog

    VAŽNO: Pre slanja više puta proverite tekst, vodite računa o redusledu imena u tekstu (da li želite da prvo ide mladino ili mladoženjino ime), odnosno prezimena (koja obično idu na kraju "S poštovanjem, porodice ... i....), zatim, da li želite da na kraju stavimo potvrdu dolaska "Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite..."

    Ukoliko poručujete samo PLANER ZA VENČANJE dovoljno je da nam pošaljete podatke za slanje.