Ukoliko želite moderne i neobične pozivnice, dizajnerski modeli su pravi izbor. Dizajn kod navedenih modela je rađen prema tekućim trendovima u svetu i mogu zadovoljiti i najzahtevnije parove. Navedeni model je dimenzije 135*195mm i obuhvata: 1. kvalitetan sedef kartona 300 gr. 2. tvrdi paus papir 3. sedefastu kovertu 4. nitnu za povezivanje pausa i sedef kartona Postoji mogućnost izbora boje koverte: bela, roze, zelena, bordo, krem... Takođe karton za izradu osim sedefastog može biti reljefni a u skladu sa njime usklađujemo i kovertu (sedefastu ili mat)

šifra: 032-DP001

cena: 85 din.

    PORUDŽBINA
    Ukoliko ste se odlučili za navedeni model pozivnice, dovoljno je da nam u nastavku napišete u predviđenim poljima, količinu koju poručujete, tekst (iskucate ga u celini), i izaberete ćirilicu ili latinicu (tačan font Vam kroz pripremu sugerišemo kao adekvatan i najbolji za konkretan model pozivnice kako bi Vam olakšali). U nastavku napišite i Vaše podatke kako bi Vas kontaktirao dizajner u slučaju potrebe i kako mogli poslati na adresu odmah nakon vaše potvrde. Takođe u poljima ispod imate primere odrađenih priprema za navedeni model pozivnice i možete sugerisati ako želite nešto slično.

    Mi dalje radimo pripremu koju Vam šaljemo na potvrdu putem mail-a ili viber-a pre štampe. Vi zadržavate pravo na finalnu verziju, ukoliko Vam se ne dopadne naš predlog

    VAŽNO: Pre slanja više puta proverite tekst, vodite računa o redusledu imena u tekstu (da li želite da prvo ide mladino ili mladoženjino ime), odnosno prezimena (koja obično idu na kraju "S poštovanjem, porodice ... i....), zatim, da li želite da na kraju stavimo potvrdu dolaska "Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite..."

    Ukoliko poručujete samo PLANER ZA VENČANJE dovoljno je da nam pošaljete podatke za slanje.