Ova pozivnica spada u grupu ekonomičnih modela. Namenjena je mladencima koji ne planiraju veliki izdatak, a žele pristojan i kvalitetan model pozivnica, modernog dizajna. Zelene grančice maslina u vencu nepravilnog geometrijskog oblika, simbolizuju, besmrtnost, plodonost, asociraju na mir, brak, i obilje. Upravo je trend zelenih detalja lansirao ovaj model na površinu, u kombinaciji sa niskom cenom i kvalitetnim glatkim papirom, postao je veoma tražen tokom protekle godine. Karton sa tekstom se uvlači u futrolicu na čijem omotu stoje imena mladenaca, a po želji, može se upisati i datum i mesto venčanja. Dimenzija pozivnice kada se uvuče u futrolu je 158*100 mm.

šifra: 006-9182

cena: 30 din.

  PORUDŽBINA
  Ukoliko ste se odlučili za navedeni model pozivnice, dovoljno je da nam u nastavku napišete u predviđenim poljima, količinu koju poručujete, tekst (iskucate ga u celini), i izaberete ćirilicu ili latinicu (tačan font Vam kroz pripremu sugerišemo kao adekvatan i najbolji za konkretan model pozivnice kako bi Vam olakšali). U nastavku napišite i Vaše podatke kako bi Vas kontaktirao dizajner u slučaju potrebe i kako mogli poslati na adresu odmah nakon vaše potvrde. Takođe u poljima ispod imate primere odrađenih priprema za navedeni model pozivnice i možete sugerisati ako želite nešto slično.

  Mi dalje radimo pripremu koju Vam šaljemo na potvrdu putem mail-a ili viber-a pre štampe. Vi zadržavate pravo na finalnu verziju, ukoliko Vam se ne dopadne naš predlog

  VAŽNO: Pre slanja više puta proverite tekst, vodite računa o redusledu imena u tekstu (da li želite da prvo ide mladino ili mladoženjino ime), odnosno prezimena (koja obično idu na kraju "S poštovanjem, porodice ... i....), zatim, da li želite da na kraju stavimo potvrdu dolaska "Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite..."

  Ukoliko poručujete samo PLANER ZA VENČANJE dovoljno je da nam pošaljete podatke za slanje.

  Primeri i fontovi: