Nežne krem nijanse čine ovaj model zahvalnice veoma elegantnim. Kada na prelep dizajn dodate i poruku koja je napisana "iz srca" i sa puno ljubavi, dobićete savršeno iznenađenje koje će Vašim gostima izmamiti osmeh. Izrađuju se na sedefastom ili reljefastom papiru, i mogu biti različitih dimenzija : 8,5*15 ili 9,5*16,5 zatim 7,5*13,5 itd. Uz zahvalnice možete poručiti i prskalice koje će stvoriti čaroban ambijent kada ih svi gosti upale uz tortu ili prvi ples.

šifra: ZP12

cena: 25 din.

    PORUDŽBINA
    Ukoliko ste se odlučili za navedeni model pozivnice, dovoljno je da nam u nastavku napišete u predviđenim poljima, količinu koju poručujete, tekst (iskucate ga u celini), i izaberete ćirilicu ili latinicu (tačan font Vam kroz pripremu sugerišemo kao adekvatan i najbolji za konkretan model pozivnice kako bi Vam olakšali). U nastavku napišite i Vaše podatke kako bi Vas kontaktirao dizajner u slučaju potrebe i kako mogli poslati na adresu odmah nakon vaše potvrde. Takođe u poljima ispod imate primere odrađenih priprema za navedeni model pozivnice i možete sugerisati ako želite nešto slično.

    Mi dalje radimo pripremu koju Vam šaljemo na potvrdu putem mail-a ili viber-a pre štampe. Vi zadržavate pravo na finalnu verziju, ukoliko Vam se ne dopadne naš predlog

    VAŽNO: Pre slanja više puta proverite tekst, vodite računa o redusledu imena u tekstu (da li želite da prvo ide mladino ili mladoženjino ime), odnosno prezimena (koja obično idu na kraju "S poštovanjem, porodice ... i....), zatim, da li želite da na kraju stavimo potvrdu dolaska "Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite..."

    Ukoliko poručujete samo PLANER ZA VENČANJE dovoljno je da nam pošaljete podatke za slanje.