Sada dolazimo do ubediljivo najtraženijeg modela u proteklom periodu. Mrežasto srce u sredini sa imenima mladenaca i efekat blindruka (tehnika koja stvara reljefne elemente) po stranama pojačava željenu poruku. Ako tražite pozivnicu interesantnog dizajna kojom ćete impresionirati svoje zvanice, ali koja će dodatno naglasiti i vašu kreativnost, onda ne morate da tražite dalje, ovo je definitivno pravi izbor za vas. Dimenzija otvorene pozivnice je 170*336 mm, dok kada se sklopi dimenzija je 113*170 mm.

šifra: 011-10525

cena: 55 din.

    PORUDŽBINA
    Ukoliko ste se odlučili za navedeni model pozivnice, dovoljno je da nam u nastavku napišete u predviđenim poljima, količinu koju poručujete, tekst (iskucate ga u celini), i izaberete ćirilicu ili latinicu (tačan font Vam kroz pripremu sugerišemo kao adekvatan i najbolji za konkretan model pozivnice kako bi Vam olakšali). U nastavku napišite i Vaše podatke kako bi Vas kontaktirao dizajner u slučaju potrebe i kako mogli poslati na adresu odmah nakon vaše potvrde. Takođe u poljima ispod imate primere odrađenih priprema za navedeni model pozivnice i možete sugerisati ako želite nešto slično.

    Mi dalje radimo pripremu koju Vam šaljemo na potvrdu putem mail-a ili viber-a pre štampe. Vi zadržavate pravo na finalnu verziju, ukoliko Vam se ne dopadne naš predlog

    VAŽNO: Pre slanja više puta proverite tekst, vodite računa o redusledu imena u tekstu (da li želite da prvo ide mladino ili mladoženjino ime), odnosno prezimena (koja obično idu na kraju "S poštovanjem, porodice ... i....), zatim, da li želite da na kraju stavimo potvrdu dolaska "Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite..."

    Ukoliko poručujete samo PLANER ZA VENČANJE dovoljno je da nam pošaljete podatke za slanje.