Julija silazi sa balkona u Veroni, i kada dođe do svog Romea, sa njom izlazi i tekst sa svim bitnim detaljima. Kako je koncept same pozivnice zabavan i vickast, upotpunite ga tekstom u sličnom tonu ili po vašoj želji. Uz tekst izaberite i odgovarajući font, kako bi efekat iznenađenja bio još jači. Korišćen je specijalni, čvrst i gladak papir za pozivnicu koja je dimenzije 99*215 mm.

šifra: 002-70223

cena: 50 din.

  PORUDŽBINA
  Ukoliko ste se odlučili za navedeni model pozivnice, dovoljno je da nam u nastavku napišete u predviđenim poljima, količinu koju poručujete, tekst (iskucate ga u celini), i izaberete ćirilicu ili latinicu (tačan font Vam kroz pripremu sugerišemo kao adekvatan i najbolji za konkretan model pozivnice kako bi Vam olakšali). U nastavku napišite i Vaše podatke kako bi Vas kontaktirao dizajner u slučaju potrebe i kako mogli poslati na adresu odmah nakon vaše potvrde. Takođe u poljima ispod imate primere odrađenih priprema za navedeni model pozivnice i možete sugerisati ako želite nešto slično.

  Mi dalje radimo pripremu koju Vam šaljemo na potvrdu putem mail-a ili viber-a pre štampe. Vi zadržavate pravo na finalnu verziju, ukoliko Vam se ne dopadne naš predlog

  VAŽNO: Pre slanja više puta proverite tekst, vodite računa o redusledu imena u tekstu (da li želite da prvo ide mladino ili mladoženjino ime), odnosno prezimena (koja obično idu na kraju "S poštovanjem, porodice ... i....), zatim, da li želite da na kraju stavimo potvrdu dolaska "Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite..."

  Ukoliko poručujete samo PLANER ZA VENČANJE dovoljno je da nam pošaljete podatke za slanje.

  Primeri i fontovi: