Top 20 najtraženijih pozivnica

Objavljeno

Pozivnice su na redu? Umorni ste od pregleda različitih sajtova? Nemate vremena da obilazite?
Plaši vas velika ponuda pozivnica? Kako izabrati pravi model? Da li je materijal dobar? Kako da napišem tekst? U kom fontu? Kojih su dimenzija pozivnice? Tradicionalne ili providne pozivnice? Dizajnerske pozivnice?

Mnogi mladi parovi budu zbunjeni pred jako velikim izborom, i često donošenje krajnje odluke ume da se razvuče i na nekoliko dana.
Bez obzira da li volite raskošne cvetne dezene, minimalni i moderan stil ili ste pak više za klasičan, svečani dizajn svojih pozivnica, siguran sam da ćete u našoj pretrazi pronaći ono što vam odgovara.

Da ne biste previše lutali, napravili smo za vas listu od 20 najtraženijih pozivnica.
Ono po čemu su se ovi modeli istakli u odnosu na druge, pored vizuelnih performansi i detalja,
svakako su i odnos cene i kvaliteta, kao i 100% zadovoljni klijenti.
Razlike su ovde u oku posmatrača i ono što je bitno je da, koji god model budete izabrali, sigurno nećete pogrešiti. 
Uz svaki model dali smo vam video i kratak opis izgleda i najbitnijih karakteristika same pozivnice,
što će vam pomoći da odlučite lako, brzo i efikasno, i mirno sačekate 1-2 dana na isporuku u vašem domu.

Nakon čitanja ovog teksta, siguran sam da ćete izbor svesti na minimum i ovu bitnu stavku moći sa lakoćom da štiklirate u svom planeru venčanja.

Piše: Ivan Milošević
dizajner Pozivnica za venčanje i rođendane


1.Pozivnica 001-9206

Listu ću otvoriti jednom od best-buy i najtraženijih pozivnica. Dizajn kojim dominiraju zeleni detalji u kombinaciji sa zlatotiskom po obodima je izuzetno popularan i gotovo je nemoguće zamisliti pozivnicu koja ne sadrži barem neki od ta dva elementa.

Zelena i zlatna boja u kombinaciji simbolizuju bogatstvo, mir, zdravlje, blagostanje, sreću, mudrost, visoki kvalitet. Uz pozivnicu dobijate providni paus da je sa lakoćom upakujete, tako što ćete je vezati trakicom, koja je provučena kroz karticu sa upisanim imenima gostiju.

Pozivnica se izrađuje na kvalitetnom,čvrstom i glatkom papiru (kunstdruk) dimenzija 135*195 mm.


2. Pozivnica 002-70223

Oni koji žele da na duhovit način izazovu oduševljenje svojih zvanica, poručuju ovako nešto. Inspirisana temom večne ljubavi, koja je u našem slučaju happily ever after.

Julija silazi sa balkona u Veroni, i kada dođe do svog Romea, sa njom izlazi i tekst sa svim bitnim detaljima. Kako je koncept same pozivnice zabavan i vickast, upotpunite ga tekstom u sličnom tonu ili po vašoj želji. Uz tekst izaberite i odgovarajući font, kako bi efekat iznenađenja bio još jači.

Korišćen je specijalni, čvrst i gladak papir za pozivnicu koja je dimenzije 99*215 mm.

Pozivnice Madame – 70223

3.Pozivnica 007-9229

Provereno tvrdim, ukoliko bi se vlasnik firme sa pozivnicama ženio u narednih par meseci ovo je upravo model koji bi izabrao. Svako dalje objašnjenje je nepotrebno obzirom na preporuku 😊

Ukoliko niste jasno definisali stil ili jednostavno želite da goste oduševite elegancijom i svedenošću, bez mnogo pompe. Ovu pozivnicu odlikuje neupadljiva paleta boja, kako bi tekst sa najbitnijim imenima, datumom i satnicom bio u fokusu.

Još jedan plus za ovaj model je ogromna potražnja što je i svrstava između ostalog u ovu top kategoriju. Dimenzije pozivnice su 135*195 mm.

Pozivnice Madame – 9229

4. Pozivnica 026-9258

Konačno stižemo do modela providnih pozivnica , najrevolucionarnijeg otkrića u ovoj industriji u proteklih 20 godina.

Zlatna slova na providnom juviduru, lepa koverta u zelenoj boji , kompletan dizajn ove pozivnice stvara utisak da je reč o jednom pravom modernom konceptualnom umetničkom delu. Ne čudi što su parovi širom planete oduševljeni ovim modelom. Nemojte se čuditi ako neko od vaših zvanica poželi da je drži na polici za ukras.

Dimenzije pozivnice su 167*165 mm.


5. Pozivnica DP008

Evo jednog jako zanimljivog dizajnerskog modela pozivnica, takođe dosta popularnog među mladencima. Na sedefastoj poleđini je ilustracija ljubavnog para u plesnom zanosu, dok su na pausu ispisana imena mladenaca. Po želji može se ubaciti i datum venčanja kao isečak iz kalendara, pa ga tako vaše zvanice lakše mogu i vizuelno upamtiti. Sav bitan tekst nalazi se na prvoj strani, i uvek imate mogućnost da, sa naše liste, izaberete font u kome će biti ispisan.

Navedeni model je dimenzije 135*195mm i obuhvata:
1. kvalitetan sedef kartona 300 gr.
2. tvrdi paus papir
3. sedefastu kovertu
4. nitnu za povezivanje pausa i sedef kartona

Pozivnice Madame – DP008

6. Pozivnica 011-10525

Sada dolazimo do ubediljivo najtraženijeg modela u proteklom periodu.
Mrežasto srce u sredini sa imenima mladenaca i efekat blindruka (tehnika koja stvara reljefne elemente)
po stranama pojačava željenu poruku.

Ako tražite pozivnicu interesantnog dizajna kojom ćete impresionirati svoje zvanice, ali koja će dodatno naglasiti i vašu kreativnost, onda ne morate da tražite dalje, ovo je definitivno pravi izbor za vas.

Dimenzija otvorene pozivnice je 170*336 mm, dok kada se sklopi dimenzija je 113*170 mm.

Pozivnice Madame – 10525

7. 028-9214 

Crna boja izražava eleganciju i dubinu, dok je zlatna boja odlika jedinstvenosti. Njihovom kombinacijom dobijamo prefinjenu autentičnost, kojom odiše ovaj model providne pozivnice. Par koji bira crno-zlatnu kombinaciju, odaje utisak moći, visokog položaja, kvaliteta, stila, galantan je i ume da privuče pažnju.

Upravo tako bih, od reči do reči, opisao i ovaj model ultrapopularne pozivnice. Sa zlatnom štampom na providnom juviduru i crnoj koverti u kombinaciji sa tekstom ispisanim klasičnim jednostavnim fontom, biće to jedan od najotmenijih načina da pozovete drage goste na vaše venčanje.

Za sve koji ne žele crnu kovertu postoji mogućnost kombinovanja bež sedefaste koverte i pozivnice. Dimenzije su 135*195 mm

Pozivnice Madame – 9214

8. 003-9199

Jedan od tradicionalnih modela pozivnice sa izgledom starog pisma, nepravilnim krajevima, koji se rola i stavlja u futrolicu je idealan model za parove koji vole retro izgled.

Najveći broj mladenaca koji želi da ispoštuje sve stare običaje prilikom venčanja se odlučuje upravo za ovakav model pozivnice.

Kvalitet papira i izrade je takav da nikada nije bilo reklamacija već isključivo 100% zadovoljnih parova.

Dimenzija otvorene pozivnice je 198*307 mm.

Pozivnice Madame – 9199


9. 005-9135

Mogu slobodno reći da je ovo model pozivnice koja je broj 1, kada govorimo o odnosu cena – kvalitet.
Na prvi pogled romantična poput princeze, asocira na ljupkost, jednostavnost, čistoću, urednost.
Po ceni od 35 din, dobijate pozivnicu od čvrstog glatkog papira i kovertu u istoj pastelno roze nijansi. Dominantan je reljefni zlatotisak u vidu kruga u koji se utiskuju inicijali mladenaca, upotpunjen nežnom, svetlo roze čipkom.

Dimenzija pozivnice je 135*195 mm.

Pozivnice Madame – 9135

10. DP021

Ukoliko želite moderne i neobične pozivnice,
dizajnerski modeli su pravi izbor.
Dizajn kod navedenih modela je rađen
prema tekućim trendovima u svetu i mogu zadovoljiti
i najzahtevnije parove.
Konkretan model je najprodavaniji među dizajnerskim
i kao što smo već istakli zeleni detalji dominiraju u zahtevima tržišta.

Navedeni model je dimenzije 135*195mm i obuhvata:
1. kvalitetan sedef kartona 300 gr.
2. tvrdi paus papir
3. sedefastu kovertu
4. nitnu za povezivanje pausa i sedef kartona


11. 033-10629

Ovo je pozivnica koja se savršeno uklapa u sve stilove venčanja.
Bilo da organizujete svoju proslavu u tradicionalnom, modernom, avangardnom,
retro ili nekom drugom fazonu, sa ovom pozivnicom definitivno nećete promašiti.

Na njoj su dominantne boje bela, bež i zlatna,
a najveću pažnju privlači imitacija pečata na koverti u formi zlatotiska.
Koverat je zanimljivog dizajna, a onaj kome je budete predali,
poželeće da jednog dana kada se ceremonija završi,
u njoj čuva vredne sitnice, ili čak svoju ušteđevinu.

Dimenzije pozivnice su 116*166 mm


12. EP40198

Evo jedne romantične pozivnice koja zbog bele podloge I zelenila po svojim obodima, asocira na mediteransku toplinu, prozračnu eleganciju I jednostavnost.

Upakovana je u providnu paus futrolicu nalik koverti, sa imitacijom pečata na sredini, koji sve drži na mestu. Jednostavna, unikatna pozivnica, za dvoje jedinstvenih I njihov događaj koji se dešava samo jednom u životu.

Dimenzije pozivnice su 132*190 mm


13. 85864

Beli ljiljan, rajski cvet, simbolizuje nadu, veru, plodnost, rađanje, čistotu, upravo takvu poruku prenećete I onome koga budete zvali na svoje venčanje .

Pozivnica se po visini sklapa na tri jednaka dela I sve se vezuje trakicom od konoplje. Idealna je za one parove koji ne štede na tekstu, na njoj se nalaze imena mladenaca, a u fokusu je kalendarski isečak sa obeleženim datumom, kao I tekstualni podaci koje vredi upamtiti.

Retro dizajn ukombinovan sa modernim detaljima u vidu cveca I zelenila, savršeno će odgovoriti zahtevima čak I onih najzahtevnijih parova.

Pozivnica je dimenzija 290*193 mm kada je otvorena i dimenzija 97*193 kada je sklopljena.


14. 013-10545

Reljefne teksture, svedenog, klasičnog dizajna, još jedna u nizu najpopularnijih modela, kojom preovladava zlatna u kombinaciji sa bež bojom. Zlatni detalji su rađeni zlatotiskom.

Ovo je model pozivnice koji se mojoj majci najviše dopada, tako da budite bez brige, podjednako će oduševiti sve generacije zvanica. Za sve naše modele, gde su na slici prikazane, u cenu su uračunate pozivnica I koverta u odgovarajućoj boji I pratećeg dezena.

Dimenzije pozivnice su 135*195 mm.

Pozivnice Madame – 10545

15. 004-9132

Ovo je model koji se ubedljivo najčešće naručivao po preporuci naših klijenata i tako došao do jednog od najprodavanijih. Cena spram kvaliteta je još jedan razlog više, da odluka padne baš na ovaj model.

Izgleda elegantno a jednostavno, klasika koja je uvek pun pogodak ukoliko se dvoumite između nekih modela. Lepa bež nijansa pozivnice sa zlatnim ivicama, finom strukturom i kitnjastim linijama joj daju prefinjen izgled, te na prvi pogled njen dizajn podseća na predgovore knjiga štampanih 30-ih godina prošlog veka. Dobija se adekvatna koverta, koja je uračunata u cenu.

Dimenzija pozivnice je 135*195 mm.


16. 006-9182

Ova pozivnica spada u grupu ekonomičnih modela. Namenjena je mladencima koji ne planiraju veliki izdatak, a žele pristojan i kvalitetan model pozivnica, modernog dizajna.

Zelene grančice maslina u vencu nepravilnog geometrijskog oblika, simbolizuju, besmrtnost, plodonost, asociraju na mir, brak, i obilje. Upravo je trend zelenih detalja lansirao ovaj model na površinu, u kombinaciji sa niskom cenom i kvalitetnim glatkim papirom, postao je veoma tražen tokom protekle godine. Karton sa tekstom se uvlači u futrolicu na čijem omotu stoje imena mladenaca, a po želji, na samoj koverti, može se upisati i datum i mesto venčanja.

Dimenzija pozivnice kada se uvuče u futrolu je 158*100 mm.


17. 008-9285

Još jedan ekonomičan model koji po onome što nudi i od čega je napravljen svakako može da bude značajno skuplji.

Model pravilnog četvrtastog oblika, u futrolici sa zlatnim motivima, uz odgovarajući font koji će je stilski upotpuniti, je privukao mnogo parova koji nisu krili oduševljenje načinom izrade nakon što su dobili svoje pozivnice na kućnu adresu. Boju teksta smo uskladili sa bež nijansama futrole.

Dimenzija pozivnice je 148*148 mm.

Pozivnice Madame – 9117

18. 032-10615

Gađanje jabuke, prenošenje mlade preko praga, otkup mlade, ukrašavanje automobila, sirene u koloni, kićenje svatova koje se naplaćuje, bacanje bidermajera neudatim devojkama, tradicionalni su običaji koji su se I dan danas, uprkos modernijim shvatanjima, održali. Na tu listu treba dodati I bacanje žita, za koje se veruje da nevesta na taj način uspostavlja vezu sa dušama predaka u čiju kuću dolazi. Ako ste rešili da sve ove običaje ispoštujete kada za to dođe vreme, onda, u jednu ruku bukliju, u drugu ovu pozivnicu I pozovite svoje goste u kompletnom duhu tradicije.

U bež boji, sa zlatotiskom po uglovima, ova pozivnica je spoj klasičnog I tradicionalnog, a opet modernog I luksuznog.

Dimenzije pozivnice su 145*145 mm.

Pozivnice Madame – 9231

19. DS002

Reljefna podloga, ikonice I zelene grančice – romantika, besprekoran ukus, luksuz, jednostavnost.
Podlogu možete birati između sedefaste i reljefne, kovertu svakako preporučujemo zelenu.
U par rečenica koncizno I jasno ispisani datumi, vremena I mesta , uz pravilan odabir kombinacije pisanog I klasičnog fonta, upotpunićete celokupni izgled I tako sami dizajnirati svoju pozivnicu ili to možete prepustite nama.  E sad, treba ih I odneti na pravu adresu, to već morate sami 😊

Dimenzije pozivnice su 135*195 mm.


20. 019-8441

Pastelne boje, zlatotisak , adekvatna kombinacija fontova i usklađena koverta daje ovoj pozivnici sve što je potrebno da zadovolji i najzahtevnije klijente. Sve ove modele su radili najbolji dizajneri konstantno ispitujući trendove i zahteve tržišta u ovoj oblasti.

Dimenzija pozivnice je 135*195 mm

Pozivnice Madame – 8441

Otprilike, ovo bi bila lista nekih najaktuelnijih I najtraženijih modela pozivnica za sva vremena, takozvani evergreen.
Savetujem vam da najpre prelistate sve kategorije koje nudimo na sajtu, vidite kojoj od kategorija je najviše priklonjen
vaš ukus, I po tome kreirate izgled svoje pozivnice.

Za kraj, u bilo kom momentu, naš tim vam je na raspolaganju da odgovori na svaku vašu nedoumicu.
Pišite nam ukoliko imate nekih pitanja, a ja se nadam da će vam ovaj spisak makar malo olakšati pretragu.

Želim vam od srca sve najbolje, u nadi, da ćete kroz život, donositi samo mudre I pametne odluke.